Pinaattikeitto

Sulata kattilassa oivariini, sekoita siihen jauhot ja kiehauta.

Lisää maito kahdessa erässä koko ajan pohjaa myöten sekoittaen tasaiseksi.

Lisää pinaatti (pakastettu?), suola, sokeriripaus ja mausteet, ripaus valkopippuria ja ripaus muskottia.

Keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia välillä sekoitellen.

Nauti keitetyn kananmunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Punainen (ingman)985g631kcal31.5g47.3g34.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g127kcal3.8g25.9g0.4g1.3g
Oivariini, 60 (100g)37g203kcal0.4g0.4g22.2g0g
Pinaatti 185g25kcal3g0.7g0.6g2.4g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1990kcal77.4g153.6g115.4g7.4g
Valittu annoskoko1250g995kcal38.7g76.8g57.7g3.7g
Annoskoko puolitettuna625g498kcal19.4g38.4g28.9g1.9g
Arvot/100g100g80kcal3.1g6.1g4.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272727