Siskonmakkarakeitto-krisse

Keitä kasvikset toisessa kattilassa.

Laita keitinveteen pippurit.

Pursota siskonmakkarat toiseen kattilaan ja litraan vettä.

Pilko makkarapaloja halutessasi pieniksi, niin on sattumia joka lusikallisessa.

Laita sekaan kasvisliemivalmiste.

Yhdistä ainekset likimain kypsänä isompaan kattilaan.

Viimeistele lorauksella ketsuppia sekä silputa keittoon ruohosipulia tai vaikka valkosipulinvarsia, tai kevätsipulilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raakamakkara, siskonmakkara 172g365kcal17.1g1.6g32.7g0.1g
Keittojuurekset+peruna (Apetit), annos 100g258g147kcal3.6g32g0.5g0g
Nuppuvihannes kukkakaali, porkkana, parsakaali 103g31kcal2g3.6g0.3g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 688g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix17g8.6kcal0.3g1.7g0.1g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g5.2g6.2kcal0.1g0.3g0.5g0.1g
Mustapippuri 3.4g10kcal0.4g1.3g0.1g0.9g
Ruohosipuli 3.4g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1135kcal47g81.2g68.4g7.4g
Valittu annoskoko1250g568kcal23.5g40.6g34.2g3.7g
Annoskoko puolitettuna625g284kcal11.8g20.3g17.1g1.9g
Arvot/100g100g45kcal1.9g3.2g2.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=272845