Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g135g81kcal2g17.5g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g115g32kcal0.7g6.9g0.2g2.9g
Sipuli (kuorittu)11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 961g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit29g38kcal0.9g0.6g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g307kcal7.4g51g8g8.6g
Valittu annoskoko1250g153kcal3.7g25.5g4g4.3g
Annoskoko puolitettuna625g77kcal1.9g12.8g2g2.2g
Arvot/100g100g12kcal0.3g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273720