Paprikawokkipannu

1.Kaada tonnikala purkeista öljyt kattilaan ja kuummenna se.

2.Lisää hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet, kuullota niitä hieman.

3.Lisää pannuun pilkotut paprikat ja kesäkurpitsat.

4.Mausta mielesi mukaan, ja lisää myös rypsiöljy.

5.Kuullota vihanneksia pannulla noin 30min.

6.Lisää sitten sekaan tomaattimurska, kiehauta.

7.Lisää tonnikalat.

- Tarjoile riisin tai perunan kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Skavon
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikasekoitus Pirkka 300 g270g60kcal2.7g12.2g0g5.4g
Tonnikala öljyssä 153g291kcal41.5g0g13.8g0g
Kesäkurpitsa324g55kcal1.3g8.1g1.9g2.3g
Sipuli (kuorittu)126g34kcal1.6g6.1g0.3g2.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.3g6.6kcal0.5g1g0g0.1g
Rypsiöljy 37g323kcal0g0g36.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g333g117kcal3.3g22.7g1.7g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1771kcal101.8g100.2g108.4g29.2g
Valittu annoskoko1250g885kcal50.9g50.1g54.2g14.6g
Annoskoko puolitettuna625g443kcal25.5g25.1g27.1g7.3g
Arvot/100g100g71kcal4.1g4g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274741