Karppi Parsajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha.

Laita kaikki paitsi emmentalraaste uunivuokaan.

Ripottele päälle raaste ja paista 200asteessa noin tunti.

Tarjoile raejuuston ja majoneesin kanssa!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 495g173kcal22.9g9.6g1.5g12.4g
Jauheliha, sika-nauta 567g1254kcal99.1g0g96.3g0g
Juustoraaste emmental punaleima38g147kcal11g0g11.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 123g405kcal2.5g3.7g43g0g
Pekoni, paistettu 28g146kcal4.7g0g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4252kcal280.4g26.6g333g24.8g
Valittu annoskoko1250g2126kcal140.2g13.3g166.5g12.4g
Annoskoko puolitettuna625g1063kcal70.1g6.7g83.3g6.2g
Arvot/100g100g170kcal11.2g1.1g13.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274886