Täytetyt jauheliharullat

Sekoita jauheliha, kananmunat ja mausteet.

Ota leivinpaperi ja laita siihen sopivan kokoinen köntti jauhelihataikinaa ja levitä se lituskaksi.

Laita jauhelihan päälle pekoniviipale sekä juustoviipaleja rullaa leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi.

Paista juoksevassa rasvassa ja lisää kypsennyksen lopussa creme bonjour kerma ja hauduta rullat siinä kypsiksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1196 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 627g1389kcal109.7g0g106.6g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g94g263kcal16.9g0.5g21.6g0g
Juusto, Arla Eva Kermajuusto 17%85g237kcal25.4g1.3g14.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)209g263kcal23g0.6g18.8g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g5.2g18kcal0.5g4g0.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 5.2g3.6kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Juokseva kasviöljyvalmiste (X-tra), annos 10g16g110kcal0g0g12.2g0g
Maustettu ruokakerma, juusto (Creme bonjour), annos 200g209g376kcal5.2g14.6g31.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5320kcal361.6g43.2g410.4g0.8g
Valittu annoskoko1250g2660kcal180.8g21.6g205.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna625g1330kcal90.4g10.8g102.6g0.2g
Arvot/100g100g213kcal14.5g1.7g16.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274954