Pekoni Sieni systeemi

Pilko sipuli ja pekonit paista pannulla viipaloitujen herkkusienien kanssa.

Lisää kerma ja mausteet maun mukaan (kuten maustepippuri, mustapippuri, suola.

Anna kiehua kokoon.

Kastikkeeseen voi lisätä hieman punaviiniä maun mukaan.

Sekoita keitetyn spagetin joukkoon ja tarjoile.

Annoksia 2-4, riippuen halutun annoskoon mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 215 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Amerikan pekoni rypsiporsas (95% lihapitoisuus) (Hk puolassa), annos 19g247g790kcal29.6g0.7g74.1g0g
Herkkusieni säilyke 334g57kcal7g0.7g1g8g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.6g12kcal0.1g0.1g1.3g0g
Punaviini 73g51kcal0.2g0.1g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Täysjyväspagetti Sportti (Myllyn paras), annos 100g508g1668kcal66.6g329g9.7g35.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5204kcal209g668.8g172.6g90g
Valittu annoskoko1250g2602kcal104.5g334.4g86.3g45g
Annoskoko puolitettuna625g1301kcal52.3g167.2g43.2g22.5g
Arvot/100g100g208kcal8.4g26.8g6.9g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274981