Karppi Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha, mausta valkopippurilla ja niukalla suolalla.

Tee kesäkurpitsasta siivuja.

Lado vuokaan vuorotellen kesäkurpitsaa ja jahelihaa.

Lisää sinihomejuustomurut toiseksi viimeiseen kerrokseen.

Lopuksi kaada kerma joukkoon ja ripottele päälle parmesan.

Kypsytä uunissa 180 asteessa 1h.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Tinasusanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 368g814kcal64.3g0g62.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 643g116kcal3.6g16.1g2.6g4.5g
Sinihomejuustomuru, Pirkka 150g pss37g123kcal8.1g0g10.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 184g607kcal3.7g5.5g64.3g0g
Parmesanlastuja (Granotto bertozzi), annos 100g18g71kcal6.1g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3462kcal171.6g43.2g289.6g9g
Valittu annoskoko1250g1731kcal85.8g21.6g144.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna625g865kcal42.9g10.8g72.4g2.3g
Arvot/100g100g139kcal6.9g1.7g11.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275134