KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 177g58kcal1.1g9.8g0.4g4.5g
Lanttu 177g51kcal1.8g8.1g0.5g3.2g
Kukkakaali 177g43kcal3.2g3.9g0.5g4.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.1g5.9kcal0.2g0.4g0.4g0g
Peruna, keskikokoinen 60g177g106kcal2.6g23g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)59g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Purjosipuli 71g16kcal1.3g1.7g0.1g1.5g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl118g100kcal1.6g5.2g8.2g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g206g227kcal37.1g3.1g6.6g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g88g221kcal16.8g0g19.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1685kcal133g116g72.8g31.8g
Valittu annoskoko1250g843kcal66.5g58g36.4g15.9g
Annoskoko puolitettuna625g421kcal33.3g29g18.2g8g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275146