Eevan jauhelihamakaroonikasvismössö

Keitä makaraoonit väljässä vedessä, lisää loppuvaiheessa kasvikset kiehumaan muutamaksi minuutiksi.

Paista jauheliha öljytilkassa ja mausta esim.

herbamarella.

Kaada vesi makarooneista ja kasviksista, yhdistä jauheliha niihin ja kaada joukkoon kerma.

Sekoita, kuumenna, mausta mielesi mukaan ripauksella valkopippuria, paprikajauhetta tai yrttimausteita.

Suola maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni tumma, (myllynparas), (125g/2,5dl)198g692kcal26.7g129.6g5.7g11.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha395g656kcal75.1g0g39.5g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow395g316kcal16.6g51.4g3.6g12.3g
Laktoositon kolmen sipulin ruokakerma (Valio), annos 250g247g272kcal7.4g7.9g24.7g0g
Rypsiöljy 15g131kcal0g0g14.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4134kcal251.6g377.8g176.6g48.4g
Valittu annoskoko1250g2067kcal125.8g188.9g88.3g24.2g
Annoskoko puolitettuna625g1033kcal62.9g94.5g44.2g12.1g
Arvot/100g100g165kcal10.1g15.1g7.1g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275390