Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 224g66kcal2.1g10.1g0.9g4.3g
Herkkusieni 99g16kcal2.1g0.3g0.3g1.5g
Tomaattimurska 263g77kcal1.5g14g0.5g5g
Katkarapu 132g90kcal19g0g1.4g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 66g197kcal11.9g0.8g16.5g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty395g553kcal20.4g110.5g2.7g13.4g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2045kcal116.6g279.6g44.8g50.8g
Valittu annoskoko1250g1022kcal58.3g139.8g22.4g25.4g
Annoskoko puolitettuna625g511kcal29.2g69.9g11.2g12.7g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753