Kevyt jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha öljytilkassa ja mausta se. Keitä lohkotut perunat, porkkanat ja sipulit kasvisliemessä, loppuvaiheessa lisää keittojuurekset ja ruskistettu jauheliha.

Tarvittaessa lisää vettä nesteeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 554g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow12g32kcal1.2g1.2g2.4g0.2g
Peruna, keskikokoinen 60g222g133kcal3.3g28.8g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g72g20kcal0.4g4.3g0.1g1.8g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha222g368kcal42.1g0g22.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g17g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Rypsiöljy 7.8g69kcal0g0g7.8g0g
Keittojuurekset pakaste (Rainbow), annos 200g111g33kcal1g5.3g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1330kcal96.8g82.8g66.6g9.2g
Valittu annoskoko1250g665kcal48.4g41.4g33.3g4.6g
Annoskoko puolitettuna625g333kcal24.2g20.7g16.7g2.3g
Arvot/100g100g53kcal3.9g3.3g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276177