Parsakaaliherkkusieni-keitto

VINKKI: lisää ohjeeseen tofua, jos haluat kasvattaa proteiinin määrää.

Skippaa kookoskerma, jos haluat vähentää rasvaa.

1. Hienonna sipulit, valkosipulin kynnet, inkivääri sekä chilit.

Kuumenna kattilassa öljy, kalaliemi sekä soijakastike.

Lisää sipulit, inkivääri ja chilit kattilaan ja anna paistua hetki.

2. Poista parsakaalin kerästä kannat ja kuori ne. Lisää kannat pilkottuina kattilaan.

3. Lisää n. litra vettä.

4. Kiehauta 5-10 min.
5. Pilko parsakaalin ruusuke isoiksi paloiksi.

Halkaiset herkkusienet.

Lisää nämä kattilaan ja keitä lyhyesti (10-15min).

Lisää vettä tarvittaessa.

6. Lisää lopuksi kookoskerma.

7. Suurusta maissijauholla.

8. Tarkista suola.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Rose30

Rose30 sanoi...

Kasvisten keittoajat ovat arvioita. Kannattaa tarkkailla, sillä kypsyvät helposti liian pehmeiksi. \r\nTähän ohjeeseen lisättiin kolme punaista chilipalkoa, joista tulee mukavasti särmää :)

keskiviikko 29.02.2012 klo 15:39

AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 191g30kcal4g0.6g0.6g2.9g
Parsakaali brokkoli 573g201kcal26.5g11.2g1.7g14.3g
Kookoskerma, kara191g478kcal8.8g2.5g47.7g0g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Kalaliemi (kake) (Maggi)38g96kcal2.3g16g2.3g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl43g387kcal0g0g43g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Chili paprika punainen29g12kcal0.6g2.6g0g0g
Soijakastike 34g21kcal1.8g3.3g0g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 15g58kcal0.9g12.8g0.2g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu29g23kcal0.5g5.1g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2684kcal95g121.2g192g39.8g
Valittu annoskoko1250g1342kcal47.5g60.6g96g19.9g
Annoskoko puolitettuna625g671kcal23.8g30.3g48g10g
Arvot/100g100g107kcal3.8g4.8g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276553