Uunimakkara

Viipaloi makkra.

Laita vuokaan laita jokaiselle makkara viipaleelle ketsuppian, sinappia ja ananasta ja tee 3 kerrosta.

laita pinnalle juustoraaste.

Laita uuniin 175 asteeseen ja lisää jossain vaiheessa kerma.

Jatka hetken aikaa paistamista.

syö perunoiden ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sanna80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lauantaimakkara pötkö Pouttu478g1051kcal40.6g31g86g6.7g
Ketsuppi, Felix36g32kcal0.4g7.5g0.2g0g
Sinappi 36g47kcal1.6g5.1g2.1g0.6g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka164g93kcal0.7g22.9g0.2g1.8g
Ruokakerma 5%, Valio299g194kcal4.5g12.5g14.9g0g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)239g621kcal62.1g3.6g40.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4076kcal219.8g165.2g288g18.2g
Valittu annoskoko1250g2038kcal109.9g82.6g144g9.1g
Annoskoko puolitettuna625g1019kcal55g41.3g72g4.6g
Arvot/100g100g163kcal8.8g6.6g11.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277493