Porkkanakeitto

Kuullota sipulit, kuutioidut porkkana ja jauho öljyssä.

Lisää vesi ja kasvisliemi.

Keitä kypsäksi ja soseuta keitto.

Lisää kerma ja hieman paprikaa sekä rakuutaa tai korianteria.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 672g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 448g147kcal2.8g24.9g0.9g11.4g
Sipuli (kuorittu)22g6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu (Golden Star), 13.5 g, 1 rkl6.7g61kcal0g0g6.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.5g15kcal0.5g3.1g0.1g0.2g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g6.7g8.1kcal0.2g0.4g0.6g0.1g
Kevytkerma, Pirkka , vähälaktoosinen, iskukuumennettu (Ingman), annos 50g90g108kcal2.9g4g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g688kcal13.4g67g34.6g24.2g
Valittu annoskoko1250g344kcal6.7g33.5g17.3g12.1g
Annoskoko puolitettuna625g172kcal3.4g16.8g8.7g6.1g
Arvot/100g100g28kcal0.5g2.7g1.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278011