Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 506g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus177g115kcal2.8g26.5g0.2g2.5g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä202g138kcal6.3g24.3g1.4g6.1g
Atria broilerin fileesuikale naturell354g389kcal81.4g0g7.4g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g11g31kcal0.9g1.9g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1346kcal182.8g105.4g22.2g17.2g
Valittu annoskoko1250g673kcal91.4g52.7g11.1g8.6g
Annoskoko puolitettuna625g337kcal45.7g26.4g5.6g4.3g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084