Katkarapupasta (Henrikin resepti)

Vamistusaika noin 30 min. Eka sipulien kuullotus öljyssä, sitten voi ja tomaattipyree.

Sitten kermaa, sekoita tasaiseksi.

Mausta sitten kastike ja keitä tuorepasta samalla aikaa siinä.

Kun pasta alkaa olla valmista, sekoita katkaravut (sulaneet) kastikkeeseen, mutta älä emää keitä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Jolipepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 180g123kcal25.9g0g2g0g
Tuorepasta fettucine (Euroshopper), annos 500g499g1446kcal54.9g274.3g13g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl14g121kcal0g0g13.5g0g
Voi 14g101kcal0.2g0.1g11.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka14g11kcal0.5g2.7g0.1g0.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g399g638kcal8.4g15.2g59.8g0.4g
Soijakastike 18g11kcal0.9g1.7g0g0g
Valkopippuri 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Oregano, kuivattu 3.5g11kcal0.4g0.8g0.4g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4986kcal185.2g600.4g200.8g8g
Valittu annoskoko1250g2493kcal92.6g300.2g100.4g4g
Annoskoko puolitettuna625g1247kcal46.3g150.1g50.2g2g
Arvot/100g100g199kcal7.4g24g8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279551