Kipparin kaalipata

Valmistusaineet

400 g porsaan jauhelihaa tai paistijauhelihaa
1 rkl Valio Oivariini® juoksevaa
1 - 2 (200 g) sipulia tai nippu kesäsipulia
2 - 3 (350 g) porkkanaa
n. 1 kg varhaiskaalia
1 liha-juuresliemikuutio
1 - 2 dl vettä
1 prk (2,5 dl) Valio maustettua ruokakermaa Kippari® tai Kolme juustoa
suolaa
tuoretta oreganoa tai persiljaa
Valmistusohje

Ruskista jauheliha Oivariini rasvassa.

Lisää joukkoon myös hienonnetut sipulit ja karkeaksi raastetut porkkanat.

Lisää suikaloitu kaali, liemikuutio, vesi ja ruokakerma.

Hauduta kannen alla kunnes kypsää.

Tarkista maku, lisää halutessasi ripaus suolaa.

Viimeistele pata hienonnetulla tuoreella oreganolla tai persiljalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Sarisusua

Sarisusua sanoi...

Voisiko joku ystävällisesti laskea tälle kalorit/ 100g ??

keskiviikko 14.03.2012 klo 17:40

AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, juokseva, rasvaseos6g44kcal0g0g4.8g0g
Valkokaali keräkaali 604g168kcal7.2g24.5g1.2g12.7g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6g17kcal0.5g0.4g1.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g79g22kcal0.5g4.7g0.2g2g
Paprika punainen 103g30kcal1g4.6g0.4g2g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g151g181kcal3.5g7.2g15.1g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen242g336kcal45.9g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1594kcal117.2g82.8g80g33.4g
Valittu annoskoko1250g797kcal58.6g41.4g40g16.7g
Annoskoko puolitettuna625g399kcal29.3g20.7g20g8.4g
Arvot/100g100g64kcal4.7g3.3g3.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279744