Banaanikakku Esikko

Banaanit survotaan ja sekoitetaan sokerin kanssa.

Kevyesti vatkatut munat lisätään, samoin kerma ja sulatettu tai juokseva margariini ja viimeksi jauhot, joihin on sekoitettu leivinjauho, sooda 1tl ja vaniljasokeri.

Paista uunin alaosassa 1h miedossa lämmössä 175c.

Kakun voi myös pakastaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Esikko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g427g359kcal4.7g78.1g1.7g7.7g
Canderel makeutusjauhe178g683kcal5.2g165.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 98g140kcal12.2g0.3g10g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 5.3g38kcal0g0g4.3g0g
Margariini, flora kevyt 40 89g334kcal0.2g4.7g35.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.9g36kcal0g8.8g0g0g
Leivinjauhe 8.9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g89g62kcal1.8g2.9g4.6g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 347g1190kcal35.3g242.7g4.2g12.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5712kcal119.8g1012.8g120.8g40.6g
Valittu annoskoko1250g2856kcal59.9g506.4g60.4g20.3g
Annoskoko puolitettuna625g1428kcal30g253.2g30.2g10.2g
Arvot/100g100g229kcal4.8g40.5g4.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279917