Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 767g621kcal12g129.1g0.4g23g
Sipuli (kuorittu)84g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 230g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl153g130kcal2.1g6.7g10.7g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.8g6.5kcal0.3g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1561kcal31g282g22.6g48.8g
Valittu annoskoko1250g780kcal15.5g141g11.3g24.4g
Annoskoko puolitettuna625g390kcal7.8g70.5g5.7g12.2g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.3g0.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=279920