Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Kuori kesäkurpitsat ja pilko ne suureen uunivuokaan.

Leikkaa paprika paloiksi ja laita vuokaan kurpitsan kanssa.

Silppua ja kuullota sipuli pannulla ja lisää jauheliha.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää mukaan smetana ja anna hautua hetken, jonka jälkeen kaada seos uunivuokaan.

Siivuta valkosipuli ja ripottele jauhelihan päälle.

Sekoita aineksia hieman.

Lisää päälle juustortaaste ja paista 200 asteessa noin 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 277g50kcal1.5g6.9g1.1g1.9g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen369g513kcal70.1g0g25.8g0g
Sipuli (kuorittu)157g42kcal2g7.5g0.3g2.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g24g25kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Suippopaprika, makea, Pirkka101g25kcal0.9g4.7g0.4g1.9g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio184g258kcal5.2g12g22.1g0g
Mozzarella juustoraaste, valio138g401kcal36g0g29g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2628kcal235.2g70g157.6g14g
Valittu annoskoko1250g1314kcal117.6g35g78.8g7g
Annoskoko puolitettuna625g657kcal58.8g17.5g39.4g3.5g
Arvot/100g100g105kcal9.4g2.8g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280165