Amerikkalaiset pannukakut

Yhdistä kuivat aineet kulhossa keskenään.

Sekoita toisessa kulhossa maito, kananmunat ja öljy.

Kaada seos jauhojen joukkoon.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Paista ohukaispannulla melko paksuja pannukakkuja.

Paista miedolla lämmöllä, jotta ne ehtivät kypsyä myös sisältä.

Kun pinta alkaa hyytyä, käännä pannukakut ja anna paistua vielä hetki.

Tarjoile pannukakut vaahterasiirapin tai vaalean siirapin kanssa jälkiruokana.

Voit myös halutessasi lisätä taikinaan 2 dl mustikoita, viipaloitua banaania tai omenaa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Cerise
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 401g1376kcal40.9g280.8g4.8g14g
Sokeri 7.1g29kcal0g7g0g0g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.7g0g0.1g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 529g141kcal17.5g16.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 212g266kcal23.3g0.6g19.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl79g714kcal0g0g79.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5112kcal165.2g623g206.4g28.2g
Valittu annoskoko1250g2556kcal82.6g311.5g103.2g14.1g
Annoskoko puolitettuna625g1278kcal41.3g155.8g51.6g7.1g
Arvot/100g100g205kcal6.6g24.9g8.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280589