Feta-pinaatti-lihamureke

600 g sika-nauta jauhelihaa
2 kananmunaa
1 sipuli
1/2 dl Fiber Husk
pippuria
100 g fetajuustoa
250 g tuoretta pinaattia

Riko kananmunat kulhoon ja turvota niitä Fiber Husk rouheen joukossa muutama minuutti.

Leikkaa sipuli pieneksi hakkeeksi ja lisää kulhoon.

Kuutioi feta ja lisää myös se. Mausta pippurilla ja sekoita jauheliha huolellisesti mukaan.

Kuullota pinaatinlehdet ja levitä jauhelihamassa leivinpaperille parin sentin paksuiseksi levyksi.

Lusikoi pinaatti lihan päälle ja taita mureke pötköksi.

Paista 200-asteisessa uunissa reilu puoli tuntia.

Reseptin lähde: www. heimekarpataan.

fi

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 661g1463kcal115.6g0g112.3g0g
Kananmuna kuoreton 121g173kcal15.1g0.4g12.4g0g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale17g10kcal1.7g0.8g0g12.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 110g329kcal19.8g1.3g27.5g0g
Pinaatti 275g37kcal4.5g1.1g0.8g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4060kcal315.2g13.6g306.2g33.6g
Valittu annoskoko1250g2030kcal157.6g6.8g153.1g16.8g
Annoskoko puolitettuna625g1015kcal78.8g3.4g76.6g8.4g
Arvot/100g100g162kcal12.6g0.5g12.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280894