Jauhiskeitto

Jauheliha kattilan pohjalle ruskistumaan, sipuli joukkoon, samoin valkosipuli ja selleri.

Mausteita maun mukaan ja vesi ja tomaattimurska kiehumaan.

Kevyttä?

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1612 grammaa

Jojo56
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g129g219kcal24.5g0g12.9g0g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Valkosipuli 8.5g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka85g9kcal0.9g0.9g0.2g0.8g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)302g121kcal5.1g24.8g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 465g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (ES) 1 klp=11g8.5g24kcal1.3g0.3g2g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g194g80kcal2.7g15.7g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g955kcal72g91.8g32.4g4g
Valittu annoskoko1250g477kcal36g45.9g16.2g2g
Annoskoko puolitettuna625g239kcal18g23g8.1g1g
Arvot/100g100g38kcal2.9g3.7g1.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=280934