Broilerinfilee-pekonirullat

- Leikkaa fileet pitkittäissuunnassa puoliksi, eli ohuemmiksi fileiksi (rullautuvat helpommin).

- Levitä filee kerrallaan leikkuulaudalle.

Lisää haluamiasi mausteita.

(esim.

sitruunapippuria)

- Levitä jokaiselle fileelle kunnon nokare Creme Bonjour Cuisinea.

- Rullaa filee kasaan ja kääri pekoniin.

Jokaiseen fileeseen riittää yksi pekoniviipale.

- Pujota pari coctailtikkua fileestä läpi, niin että rullattu pekoni pysyy fileen ympärillä.

- Paista pannulla miedolla lämmöllä nokareessa voita.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Kenya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinfilee (Atria, ohut leike) 1kpl (113g)870g974kcal200g0g18.3g0g
Creme Bonjour Cuisine sipulisekoitus181g236kcal5.4g3.6g23.6g0g
Rainbow pekoniviipale (Rainbow), annos 100g199g558kcal35.9g1g45.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3535kcal482.6g9.2g175.4g0g
Valittu annoskoko1250g1767kcal241.3g4.6g87.7g0g
Annoskoko puolitettuna625g884kcal120.7g2.3g43.9g0g
Arvot/100g100g141kcal19.3g0.4g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281129