Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g250g338kcal55.1g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Paprika, punainen144g37kcal1.3g6.6g0.6g2.9g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g463g162kcal4.6g31.5g2.3g6.5g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g75g293kcal1.5g1.9g31.5g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g53g63kcal1.3g3.2g4.7g0.8g
Hunaja 25g83kcal0.1g20.2g0g0g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g19g3kcal0.1g0.6g0g0.4g
Kirsikkatomaatti, suomalainen156g31kcal0.9g5.9g0.5g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2067kcal132g147.8g104.6g29.2g
Valittu annoskoko1250g1034kcal66g73.9g52.3g14.6g
Annoskoko puolitettuna625g517kcal33g37g26.2g7.3g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281258