Kermainen kaalikiusaus 3

Pilko kaali ja keitä puolesta tunnista tuntiin.

Wähän ennen valmistumista heitä kasvissuikaleet samaan soppaan.

Valuta vesi.

Ruskista jauheliha ja mausta mielesi mukaan: itse heitin sekaan pekoniliemijauhetta ja aromisuolaa vain.

Kaada mössyköitä kerroksittain pataan: kaalia, jauhelihaa, aurajuustoa jne...päälle ruokakermat ja olikohan jotain tunnin 200c uunissa...sitten eikun syömmään...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Nippe77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali692g146kcal8.3g23.5g1.4g14.5g
Jauheliha, sika-nauta 277g613kcal48.5g0g47.1g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g87g36kcal1.2g7g0.3g0g
Aurajuusto55g188kcal11.1g0g16.1g0g
Kuohukerma laktoositon (thl2011) (Valio), annos 330g139g471kcal2.8g4.2g48.5g0g
Aromisuola (5g)0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2908kcal143.8g69.4g226.8g29g
Valittu annoskoko1250g1454kcal71.9g34.7g113.4g14.5g
Annoskoko puolitettuna625g727kcal36g17.4g56.7g7.3g
Arvot/100g100g116kcal5.8g2.8g9.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282072