Juuressosekeitto

Keitä juurekset ja survo keitinliemineen.

Lisää ruokakerma, herneet, suolaa, pippurirouhetta, aromisuolaa sekä yrttejä.

Kiehauta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 334 grammaa

Sara15
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 234g189kcal3.7g39.3g0.1g7g
Porkkana, keskikokoinen 65g94g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Peruna, vanha, kuorittu 94g71kcal1.8g14.5g0.2g0.9g
Selleri, annos 50g47g6.5kcal0.5g1.4g0g0g
Lanttu 94g27kcal0.9g4.3g0.3g1.7g
Vesi467g0kcal0g0g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g12g11kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g117g140kcal4g4.2g11.7g0g
Herne 94g64kcal4.7g8.7g0.4g2.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1070kcal33.2g156.8g27.4g29.8g
Valittu annoskoko1250g535kcal16.6g78.4g13.7g14.9g
Annoskoko puolitettuna625g268kcal8.3g39.2g6.9g7.5g
Arvot/100g100g43kcal1.3g6.3g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282644