Munajuusto

Keitä maito 95 asteeseen, lisää sokeri ja suola.

sekoita piimä ja munat kulhossa.

Sekoita maidon joukkoon . kuumenna seos uudestaan 95 asteeseen.

Anna heran erottua puolisen tuntia.

Nosta reikäkauhalla tiheään sihtiin ja valuta.

Valuta vielä 2 h muovilävikössä.

Kumoa pelille, voitele keltuaisella ja paista kunnes pinta kauniin värinen n 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Jahapa47
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 881g557kcal26.4g42.3g30.8g0g
Kananmuna kuoreton 65g92kcal8.1g0.2g6.6g0g
Piimä, rasvaton (Valio)294g94kcal9.7g13.2g0g0g
Sokeri 7g29kcal0g7g0g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1543kcal88.4g125.4g74.8g0g
Valittu annoskoko1250g772kcal44.2g62.7g37.4g0g
Annoskoko puolitettuna625g386kcal22.1g31.4g18.7g0g
Arvot/100g100g62kcal3.5g5g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=282716