Rukiiton täysjyväleipä

Sekoita ainekset lämpimään veteen.

Vähennä jauhoja jos haluat löysän taikinan.

Anna kohota.

LEIvo leipäset käsin tai löysasta takinast voit nostella lusikalla.

Ripottele päälle hieman vehnäjauhoja ja painele mataliksi leipäsiksi.

Anna kohota.

Pistele haarukalla ja paista 225/15-20 min.

Reseptistä tulee n. 36 annosta ja yksi annos painaa n. 117 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Jos olet allerginen rukiille, tämä voi olla mahdollisuutesi. Tosin kuidun määrä ei kovin korkealle nouse

perjantai 30.03.2012 klo 13:43

AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi416g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemeniä (Pellavainen), annos 10g45g205kcal8.8g0.4g18.7g11.8g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g45g254kcal10.2g8.7g22.1g2.7g
Siirappi 42g126kcal0g30.8g0g0g
Hiiva, 50g15g9kcal1.9g0.2g0.1g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutale149g505kcal20.8g83.2g10g6.8g
Grahamjauho 416g1365kcal43.9g252.6g9.2g41.2g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl119g404kcal16.6g76.1g3.7g6.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5737kcal204.4g904g127.6g138g
Valittu annoskoko1250g2868kcal102.2g452g63.8g69g
Annoskoko puolitettuna625g1434kcal51.1g226g31.9g34.5g
Arvot/100g100g229kcal8.2g36.2g5.1g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283286