Lassakama

Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1810 grammaa

Marsupila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%276g470kcal55.2g0g27.6g0g
Juusto, Valio arkijuusto111g365kcal29.8g0g26.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 573g104kcal3.2g14.3g2.3g4g
Paprika punainen 69g20kcal0.6g3.1g0.3g1.3g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)69g111kcal1.9g1.9g10.4g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g76g213kcal14.4g0g16.7g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl14g124kcal0g0g13.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2844kcal211.8g44.6g195.4g12.8g
Valittu annoskoko1250g1422kcal105.9g22.3g97.7g6.4g
Annoskoko puolitettuna625g711kcal53g11.2g48.9g3.2g
Arvot/100g100g114kcal8.5g1.8g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283712