Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g189g59kcal2.3g13.8g0.4g5.8g
Sipuli 52g16kcal0.6g2.5g0.1g0.9g
Vesi943g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)19g49kcal2.5g2.3g3.4g0.1g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl47g40kcal0.7g2.1g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g327kcal12.2g41.4g14.4g13.6g
Valittu annoskoko1250g163kcal6.1g20.7g7.2g6.8g
Annoskoko puolitettuna625g82kcal3.1g10.4g3.6g3.4g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.7g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283816