Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Paprika keskiarvo 212g61kcal2g9.1g0.8g4g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)331g403kcal7.3g89.9g1g2.6g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )245g343kcal31.8g15.9g17.1g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)198g325kcal49.6g1.8g13.1g0g
Juustodippi, Pirkka 300g132g172kcal4.1g2.2g16.3g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka66g258kcal15.9g0.7g21.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3159kcal223.2g245.6g139.2g15.4g
Valittu annoskoko1250g1580kcal111.6g122.8g69.6g7.7g
Annoskoko puolitettuna625g790kcal55.8g61.4g34.8g3.9g
Arvot/100g100g126kcal8.9g9.8g5.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283887