Karppaajan Carbonara

1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 391 grammaa

Kuminena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 560g101kcal3.1g14g2.2g3.9g
Herkkusieni 200g32kcal4.2g0.6g0.7g3g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]80g270kcal9.6g0g29.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl320g1087kcal6.4g9.6g111.9g0g
Kananmuna kuoreton 88g125kcal11g0.3g9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.2g3.3kcal0.3g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3236kcal69.2g50g306.8g14g
Valittu annoskoko1250g1618kcal34.6g25g153.4g7g
Annoskoko puolitettuna625g809kcal17.3g12.5g76.7g3.5g
Arvot/100g100g130kcal2.8g2g12.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=284412