Jauhelihapiilot

Riko kananmunat kulhoon ja sekoita yhdessä kerman, kaurahiutaleiden ja haluamiesi mausteiden kanssa.

Lisää jauhelihajoukkoon.

Annostele jauhelihamassa muffinivuokaan ja tee jokaiseen pieni kolo.

Valuta fetasta öljy pois ja lusikoi fetapalaset jauheliha"pesiin".

Paista noin 20-25 minuuttia 225-asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu142g179kcal15.6g0.4g12.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl96g328kcal1.9g2.9g33.7g0g
Kaurahiutale 48g180kcal7g27.5g3.5g4.8g
Atria kevyt jauheliha843g1433kcal160.2g0g84.3g0g
Apetina feta snack aurinkokuivattu tomaatti (Arla), annos 150g120g397kcal19.3g6.6g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g5034kcal408g74.8g333.6g9.6g
Valittu annoskoko1250g2517kcal204g37.4g166.8g4.8g
Annoskoko puolitettuna625g1259kcal102g18.7g83.4g2.4g
Arvot/100g100g201kcal16.3g3g13.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285203