PÄÄRYNÄTORTTU

Kuori päärynät, poista siemenkodat ja paloittele pieniksi palasiksi.

Levitä päärynäpalaset piirakkavuoan pohjalle.

Sekoits kuivat aineet keskenään kulhossa ja lisää niiden joukkoon munat, sulatettu ingmariini ja maito.

Kaada taikina päärynöiden päälle.

Paistetaan 200 asteessa alatasolla 30 minuuttia.

Tarjoile vanilja jäätelön tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Werbushka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 709g270kcal1.9g49.9g0.6g24.3g
Vehnäjauho puolikarkea 140g479kcal14.2g97.7g1.7g4.9g
Sokeri 91g371kcal0g91.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.3g17kcal0g4.3g0g0g
Leivinjauhe 5.4g9kcal0.3g2g0g0g
Kananmuna kuoreton 177g253kcal22.1g0.5g18.2g0g
Ingmariini,vähärasvaisempi (Arla), annos 10g75g406kcal0.3g0.4g45.1g0g
Maito, Kevyt48g22kcal1.5g2.3g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3655kcal80.6g496.6g132.6g58.4g
Valittu annoskoko1250g1827kcal40.3g248.3g66.3g29.2g
Annoskoko puolitettuna625g914kcal20.2g124.2g33.2g14.6g
Arvot/100g100g146kcal3.2g19.9g5.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285219