Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g742g260kcal18.5g26g0g18.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g212g593kcal40.3g0.1g46.6g0g
Peruna, vanha, kuorittu 191g145kcal3.6g29.6g0.4g1.9g
Kanttarelli, tuore, annos 100g106g25kcal1.9g3.2g0.5g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2047kcal128.6g117.8g95g44.8g
Valittu annoskoko1250g1023kcal64.3g58.9g47.5g22.4g
Annoskoko puolitettuna625g512kcal32.2g29.5g23.8g11.2g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285493