Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%321g545kcal64.1g0g32.1g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g577g935kcal48.5g69.2g45.6g27.1g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g321g385kcal7.4g15.4g32.1g0g
Rypsiöljy 32g283kcal0g0g32.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4295kcal240g169.2g283.8g54.2g
Valittu annoskoko1250g2148kcal120g84.6g141.9g27.1g
Annoskoko puolitettuna625g1074kcal60g42.3g71g13.6g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.8g11.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286257