Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 430g613kcal53.7g1.3g44g0g
Taloussuklaa, Fazer260g1341kcal10.2g145.8g78.1g13.8g
Valkosuklaa panda, levy 130g104g582kcal8.7g57.3g35.4g0g
Vispikerma Flora 20%456g1003kcal13.7g22.8g91.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g7078kcal172.6g454.4g497.2g27.6g
Valittu annoskoko1250g3539kcal86.3g227.2g248.6g13.8g
Annoskoko puolitettuna625g1770kcal43.2g113.6g124.3g6.9g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452