Jennan makaronilaatikko

Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Sennala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%267g453kcal53.3g0g26.7g0g
Proteiinipasta, tumma, Torino267g906kcal61.3g141.3g9.9g16g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 426g144kcal13g20.9g0.4g0g
Ketsuppi, Felix27g24kcal0.3g5.6g0.1g0g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g53g149kcal10.1g0.1g11.7g0g
Sipuli (kuorittu)107g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g27g96kcal7.5g0.5g7.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 64g80kcal7g0.2g5.8g0g
Valkosipuli 2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.1g
Korppujauho 11g39kcal1.1g8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3848kcal310.4g364.2g124.2g37g
Valittu annoskoko1250g1924kcal155.2g182.1g62.1g18.5g
Annoskoko puolitettuna625g962kcal77.6g91.1g31.1g9.3g
Arvot/100g100g154kcal12.4g14.6g5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286649