Kikhernekeitto

Rasvat ja sipulit kattilaan, kuullotetaan hetki.

Tomaattimurska ja kikherneet perään, keitellään 20min.

Sauvasekoittimella sössöksi ja vettä tarpeen mukaan.

Smetanan voi sekoittaa mukaan tässä vaiheessa tai laittaa lautaselle suoraan.

Raejuusto ripotellaan päälle ja eikun syömään.

Isoon nälkään riittää kahdelle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Datsuny30
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne keitetty 100g301g403kcal26.7g54.7g7.8g12.9g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)412g144kcal4.1g28.4g2.1g5.8g
Sipuli (kuorittu)111g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Valkosipuli 8.9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Voi 33g242kcal0.4g0.1g27.1g0g
Rypsiöljy 50g443kcal0g0g50.1g0g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g111g434kcal2.2g2.8g46.7g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki223g178kcal28.9g4.5g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3768kcal128.8g194.6g277.2g41.6g
Valittu annoskoko1250g1884kcal64.4g97.3g138.6g20.8g
Annoskoko puolitettuna625g942kcal32.2g48.7g69.3g10.4g
Arvot/100g100g151kcal5.2g7.8g11.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289143