Rahkapannukakku vähäkalorinen

Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ktp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu78g99kcal8.6g0.2g7.1g0g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g261g86kcal8.6g12.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 191g656kcal19.5g133.8g2.3g6.7g
Suola, annos 3g3.3g0kcal0g0g0g0g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g20g129kcal0g0g14.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki163g92kcal13.9g8.2g0.3g0g
Vesi261g0kcal0g0g0g0g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g65g52kcal13.1g0g0.1g0g
Tomaatti, tuore0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna, keitetty 72g103kcal9g0.2g7.4g0g
Oltermanni 17%134g362kcal40.2g0g22.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g3156kcal225.8g310.4g109g13.4g
Valittu annoskoko1250g1578kcal112.9g155.2g54.5g6.7g
Annoskoko puolitettuna625g789kcal56.5g77.6g27.3g3.4g
Arvot/100g100g126kcal9g12.4g4.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289339