Kesäkurpitsakeitto

Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 276 grammaa

Heido
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 794g143kcal4.4g19.9g3.2g5.6g
Sipuli (kuorittu)113g31kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g3g0.1g0.4g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g64g76kcal1.6g3.8g5.7g1g
Ruokakerma Valio 4% K&P227g136kcal2.3g10.2g9.1g1.4g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g34g117kcal3.7g23.5g0.8g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1047kcal29.8g131.6g38.2g23.2g
Valittu annoskoko1250g523kcal14.9g65.8g19.1g11.6g
Annoskoko puolitettuna625g262kcal7.5g32.9g9.6g5.8g
Arvot/100g100g42kcal1.2g5.3g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=289810