Jauhelihakeitto ohralla

Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Petmol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi778g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen207g288kcal39.4g0g14.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g117g70kcal1.7g15.2g0.1g1g
Porkkana keitetty65g18kcal0.4g3.3g0.1g1.7g
Ohrasuurimo 52g167kcal4.3g32.7g1g3.9g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala5.7g16kcal1.1g0.3g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)26g7kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g1132kcal94.4g105.4g33.8g14g
Valittu annoskoko1250g566kcal47.2g52.7g16.9g7g
Annoskoko puolitettuna625g283kcal23.6g26.4g8.5g3.5g
Arvot/100g100g45kcal3.8g4.2g1.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=290422