Riista seljanka

Kuori perunat sipuli ja porkkana sekä renssaa kaali.

Kuutioi perunat ja sipulit, viipaloi ohuiksi siivuiksi porkkanat, ja suikaloi kaali.

Kuullota kasvikset kattilassa hyvin, pienen voinokareen kera.

Kuutioi peuran liha ja ruskista se pienen voi nokareen kera.

Laita ruskistetut lihat kattilaan.

Lisää vesi, tomaattipüre, yrtit joista listalta puuttui lipstikka 2 lehteä ja laakerinlehti 4 lehteä.

Niin ja lisää sienet, mulla ne oli kuivia mustiatorvisieniä kuivana toi määrä.

Lisää muutkin mausteet.

Keitä hiljaisella tulella kypsäksi.

Nauti joko smetanalla tai ilman.

Seuraavana päivänä aina parempaa.

tämä on aika syksyinen tai talvinen ohje.

Mutta mulla se oli mitä kaapistalöytyy..

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 705 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peuranliha keskiarvo, annos 100g85g134kcal18.6g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g71g20kcal0.4g4.2g0.1g1.8g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 142g78kcal2.3g18.7g0.2g1.2g
Sieni tatti, hapero 14g3.9kcal0.3g0.4g0.1g0.3g
Maustepippuri, annos 1g1.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk7.1g2.8kcal0.1g0.5g0g0.4g
Vesi851g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali43g9kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Voi, 1 tl, 5 g5.3g39kcal0.1g0.1g4.3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g1.4g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g3.5g5.9kcal0.6g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g606kcal46.8g55.8g21.8g11g
Valittu annoskoko1250g303kcal23.4g27.9g10.9g5.5g
Annoskoko puolitettuna625g152kcal11.7g14g5.5g2.8g
Arvot/100g100g24kcal1.9g2.2g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=291936