Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 146g208kcal18.2g0.4g14.9g0g
Sokeri 113g457kcal0g112.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 75g258kcal7.7g52.7g0.9g2.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 6.6g25kcal1.2g0.7g1.4g2g
Leivinjauhe 3.3g5.8kcal0.2g1.3g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)99g199kcal2.6g3.9g19.9g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g165g579kcal3.5g13.2g57.9g0g
Mansikka 146g68kcal0.7g12.2g0.3g2.8g
Banaani, kuorittu 199g173kcal2.1g36.3g0.8g3.6g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen298g179kcal0.9g41.7g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4300kcal74.2g549.6g192.8g22g
Valittu annoskoko1250g2150kcal37.1g274.8g96.4g11g
Annoskoko puolitettuna625g1075kcal18.6g137.4g48.2g5.5g
Arvot/100g100g172kcal3g22g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=292705