Mustikkarahkapiirakka

Valmistusaika 1 tunti
Ohjeet

Jälkiruoat ja herkut

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää joukkoon muna.

Sekoita taikinaan lopuksi keskenään sekoitetut jauhot ja sooda.

Levitä taikina piirakkavuokaan tai irtopohjavuokaan.

Levitä mustikat taikinalle ja kaada maustettu kermaviili- tai rahkaseos niiden päälle.

Paista 200 asteessa 20 - 30 minuuttia vuoan koosta riippuen.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Jerpula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60%, rainbow/pirkka/eldorado 98g526kcal0.9g0.7g58.7g0g
Sokeri 100g405kcal0g99.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 71g101kcal8.8g0.2g7.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 115g393kcal11.7g80.2g1.4g4g
Grahamjauho 97g318kcal10.2g58.8g2.1g9.6g
Mustikka metsä- 392g172kcal2g25.1g2.3g12.9g
Kermaviili (lidl) (Milbona), annos 200g78g92kcal2.2g3.1g7.8g0g
Rahka Milbona196g133kcal23.9g7.6g0.4g0g
Sokeri 33g135kcal0g33.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 71g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4732kcal135g619.2g172.6g53g
Valittu annoskoko1250g2366kcal67.5g309.6g86.3g26.5g
Annoskoko puolitettuna625g1183kcal33.8g154.8g43.2g13.3g
Arvot/100g100g189kcal5.4g24.8g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293163