Katkarapu-nuudelikeitto

Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 516 grammaa

Hensuli1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi970g0kcal0g0g0g0g
Katkarapu 121g83kcal17.5g0g1.3g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi1.2g4kcal0.1g0.2g0.3g0g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g158g284kcal6.6g39.4g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g741kcal48.4g79.2g25.2g0g
Valittu annoskoko1250g371kcal24.2g39.6g12.6g0g
Annoskoko puolitettuna625g185kcal12.1g19.8g6.3g0g
Arvot/100g100g30kcal1.9g3.2g1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293334