Raparperipiirakka

Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2037 grammaa

Katariina0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)184g232kcal20.3g0.6g16.6g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl184g736kcal0g184.1g0g0g
Oivariini vähärasvainen61g338kcal0.6g0.6g36.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen92g30kcal3g4.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai180g628kcal21.5g127.4g3.8g5.4g
Leivinjauhe 6.1g11kcal0.3g2.3g0g0g
Raparperi 307g103kcal2.1g16.9g0.3g4.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen184g61kcal6.1g9g0g0g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl0.9g3.7kcal0g0.9g0g0g
Oivariini vähärasvainen28g152kcal0.3g0.3g16.6g0g
Perunajauho 1dl=70g18g62kcal0g15.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g4.9g20kcal0g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g4753kcal108.4g733.2g148.2g19.4g
Valittu annoskoko1250g2376kcal54.2g366.6g74.1g9.7g
Annoskoko puolitettuna625g1188kcal27.1g183.3g37.1g4.9g
Arvot/100g100g190kcal4.3g29.3g5.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293624