Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 302 grammaa

Anita18
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa414g70kcal1.7g10.3g2.5g2.9g
Sipuli, paistettu 83g84kcal1.1g4g6.8g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8.3g8.6kcal0.7g1.3g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g265g54kcal1.6g10.1g0.8g3.7g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 207g619kcal37.3g2.5g51.7g0g
Juustoraaste emmental punaleima50g194kcal14.4g0g14.9g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 207g286kcal38.8g0g14.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl17g149kcal0g0g16.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2500g2928kcal191.2g56.4g215.6g16.4g
Valittu annoskoko1250g1464kcal95.6g28.2g107.8g8.2g
Annoskoko puolitettuna625g732kcal47.8g14.1g53.9g4.1g
Arvot/100g100g117kcal7.6g2.3g8.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293945